IMG_0002

Zes maal per jaar

Voor NVGzP-leden van € 103,99 voor € 78,–

PsychoPraktijk

PsychoPraktijk is bestemd voor professionals uit de psychologie, psychotherapie en psychiatrie. Het wil een brugfunctie vervullen tussen academische kennis en de klinische praktijk. PsychoPraktijk geeft handvatten en aanwijzingen hoe kennis verantwoord toegepast kan worden in de GGZ en de eerstelijnszorg.

De inhoud wordt zo praktisch mogelijk gehouden doordat de redactie met name een beroep doet op auteurs die zelf werkzaam zijn in het veld. Het zijn professionals die met beide benen in de praktijk staan en goed op de hoogte zijn van de meest recente ontwikkelingen: de scientist practitioners.

Bij dit abonnement heeft u naast het papieren vakblad, ook toegang tot de digitale editie. Hiervoor ontvangt u een wachtwoord en gebruikersnaam waarmee u kunt inloggen.

Meer vakinformatie? Breid je abonnement op PsychoPraktijk dan uit tot een abonnement op PsychologieTotaal. Voor minder dan € 50 extra krijg je naast PsychoPraktijk digitaal toegang tot alle vakinformatie uit nog 17 andere tijdschriften, een groot aantal boeken en geaccrediteerde online nascholing.

Hoe kan ik mij abonneren?

Bij je aanmelding als nieuw lid of de vernieuwing van je lidmaatschap voor 2015 kun je aangeven of je je op PsychoPraktijk wilt abonneren. Je ontvangt van ons een NVGzP-kortingscode, waarmee je je rechtstreeks bij de uitgever kunt abonneren.

Ben je al abonnee op PsychoPraktijk ? Vink het tijdschrift dan ook aan bij je aanmelding. Dan word je abonnement per de eerstvolgende  vervaldatum omgezet in een NVGzP-kortingsabonnement. Let op: je ontvangt dus geen korting op de lopende abonnementsperiode!

Wil je tussentijds je lidmaatschap uitbreiden met een abonnement? Stuur dan een mailtje naar bureau@nvgzp.nl, en wij sturen je de kortingscode.