Zorgmail

Zorgmail

Waarom veilig communiceren met ZorgMail?
Veilig omgaan met privacygevoelige gegevens is een belangrijk onderdeel bij de behandeling van uw cliënt en met de AVG-wetgeving wilt u natuurlijk ook uw zaken op orde hebben.

Binnen de zorg is veilig elektronische gegevensuitwisseling met ZorgMail van onder andere laboratoriumuitslagen, specialistenbrieven, radiologieverslagen, recepten al jaren een feit. Op grote schaal wordt tussen ketenpartners via ZorgMail gegevens uitgewisseld. Als ZorgMail gebruiker kunt u veilig met de gehele ZorgMail Community communiceren en daar buiten. Er zijn al ruim 18.000 organisaties deelnemer en het aantal groeit jaarlijks met een duizend organisaties. ZorgMail is ISO 27001, ISO 27799, NEN 7510 en NEN 7516 gecertificeerd en AVG compliant.

Hoe werkt het?
Met ZorgMail kunt u veilig patiëntgevoelige informatie elektronisch uitwisselen met uw ketenpartners en cliënten. Of het nu gaat om het verzenden van een behandelverslag, het ontvangen van een (verwijs)brief of het uitwisselen van bestanden en foto’s met uw ketenpartners of cliënten, het is allemaal mogelijk met ZorgMail.

Het gebruik van ZorgMail scheelt u tijd, papier, inkt, enveloppen, postzegels en de nodige wandelingen naar de brievenbus, terwijl de bescherming van persoonsgegevens optimaal is.

ZorgMail gekoppeld met uw “XIS” oplossing
Een groot aantal informatiesystemen (XIS) hebben hun systeem al gekoppeld met ZorgMail. Dit maakt het gebruik van ZorgMail nog plezieriger omdat u al uw correspondentie binnen uw informatiesysteem kunt afhandelen. Op de ZorgMail website kunt u zien welke systeem een koppeling hebben.

ZorgMail als “standalone” mail oplossing
ZorgMail is echter ook prima te gebruiken los van uw elektronische informatiesysteem. ZorgMail kent een eigen applicatie die u via het internet kunt benaderen en waar u berichten kunt verzenden en ontvangen naar andere ZorgMail deelnemers. Ook kunt u bijvoorbeeld uw ZorgMail account toevoegen aan uw Outlook omgeving en geïntegreerd vanuit deze werkomgeving e-mailen.

Mailen buiten de Community!
Met ZorgMail kunt u ook veilig e-mailen met ketenpartners of cliënten welke niet zijn aangesloten op ZorgMail. Deze functionaliteit is beschikbaar voor iedereen met een ZorgMail all-in abonnement.
De geadresseerde ontvangt eerst een notificatiemail in de mailbox. Vervolgens wordt er een code per SMS naar het 06-nummer van de geadresseerde verzonden waarmee deze de mail kan openen (tweefactor-authenticatie). De geadresseerde kan veilig antwoorden op de mail.

Korting voor NVGzP leden
Om u te verwelkomen als nieuwe klant, kunnen wij u als lid van de Nederlandse Vereniging voor Gezondheidszorgpsychologie een korting aanbieden op de entree- en implementatiekosten van maar liefst € 127,50. Om gebruik te maken van de ZorgMail korting, stuurt u een mail naar secretariaat@nvgzp.nl waarna u een kortingscode ontvangt. Tijdens het aanmeldproces vult u deze kortingscode in.

De kortingscode is geldig t/m 31 december 2022.

Voor een praktijk van 1 tot en met 5 zorgverleners bedraagt een all-in abonnement op ZorgMail:

  • 1 tot 6 (zorg)professionals, per organisatie: € 16,68 per maand;
  • Per organisatie éénmalige implementatiekosten € 99 (normaal 226,50);
  • Prijzen zijn exclusief BTW.

Een abonnement op de benodigde ZorgMail modules kunt u aanvragen via de aanmeldwizard door op deze link te klikken.
Indien u nog vragen heeft of persoonlijke begeleiding wenst bij het aanmelden, dan kunt u contact opnemen met Sales Support op telefoonnummer 088 8366 399.