Therapieland

Therapieland

Therapieland: één van de grootste e-health leveranciers van Nederland.

NVGzP-leden ontvangen 10% korting op de tarieven. De tarieven zijn dan € 28,35 per behandelaar, per maand (excl. btw). Hiervoor krijgt u toegang tot alle functionaliteiten en programma’s en kan de behandelaar onbeperkt cliënten toevoegen.
Cliënten hebben bovendien levenslang toegang tot de programma’s die zij hebben gebruikt.

Aanvullende informatie

Therapieland ontwikkelt sinds 2012, met een team van psychologen en experts uit de praktijk, e-healthmodules voor de geestelijke gezondheidszorg en de huisartsenzorg.
De omgeving is zo ingericht dat de cliënt optimaal ondersteund, gemonitord en gemotiveerd kan worden. Het behandelplatform bestaat uit inspirerende programma’s met video’s, animaties en creatieve opdrachten, ontwikkeld vanuit de behoeften van de cliënt. Hierdoor heeft Therapieland een hoge therapietrouw.

De frisse en vriendelijke omgeving van Therapieland maakt het mogelijk voor de behandelaar om efficiënt en laagdrempelig (tussen de face-to-face behandelingen door) de cliënt te ondersteunen. Door de inzet van e-health in het behandeltraject zijn cliënten beter voorbereid op gesprekken, wordt hun zelfredzaamheid vergroot en worden zij medeverantwoordelijk voor ‘hun’ behandeltraject. Hierdoor stijgt de kwaliteit van het behandeltraject en stijgt ook de productiviteit van de behandelaar.

Interesse? Bekijk hier wat Therapieland voor u kan betekenen.