Insify Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Insify Arbeidsongeschiktheidsverzekering

NVGzP werkt vanaf nu samen met Insify, een innovatieve verzekeraar die de manier waarop ondernemers hun zakelijke verzekeringen afsluiten een stuk voordeliger, slimmer en makkelijker maakt! NVGzP leden krijgen extra veel voordeel bij het afsluiten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) via Insify.

Waarom een AOV?
De AOV is voor ZZP’ers een belangrijke verzekering. Veel ondernemers zijn namelijk niet beschermd tegen de financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid. Sterker nog, uit onderzoek van TAF blijkt dat 69% van alle ZZP’ers niet langer dan 12 maanden kan rondkomen van eigen spaargeld, en dat terwijl arbeidsongeschiktheid regelmatig voorkomt. 50% van de ondernemers raakt gedurende hun werkzame leven 3 maanden of langer arbeidsongeschikt.

Met de AOV van Insify dek je je vaste lasten, zodat je die kan blijven betalen wanneer je (tijdelijk) niet meer kan werken. Dit is voordeliger dan het verzekeren van je inkomen. Omdat het aanvragen van een AOV bij Insify 100% digitaal gaat is deze een stuk goedkoper. Dit blijkt uit de test van onafhankelijk onderzoeksbureau Moneyview, die de TAF AOV, die je via Insify afsluit, de hoogste score in de categorie prijs heeft gegeven.

Daarnaast profiteren leden van NVGzP van de volgende voordelen:

  • 20% korting in het eerste jaar
  • Geen afsluitkosten
  • Geen advieskosten
  • Geen servicekosten in het eerste jaar, daarna €2,50 per maand (50% korting t.o.v. de gangbare servicekosten)
  • 30 dagen bedenktijd

Meteen gebruik maken van deze aanbieding? Klik dan hier om met ledenvoordeel via de Insify website je AOV aan te vragen!

Heb je nog vragen over AOV of andere zakelijke verzekeringen?
Insify helpt je graag verder. Klik hier om een belafspraak te maken voor een moment dat jou uitkomt. Spreek je ze liever direct? Bel dan op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 naar (020) 888 1089.