De Amersfoortse arbeidsongeschiktheidsverzekering

De Amersfoortse arbeidsongeschiktheidsverzekering

Arbeidsongeschiktheid – het is iets waar u liever niet aan denkt, maar wat iedereen kan overkomen. Dan is het belangrijk dat u verzekerd bent van inkomen als u niet meer kunt werken. Niet alleen bij ziekte, maar ook bij zwangerschap is inkomen belangrijk! Een arbeidsongeschiktheidsverzekering is hiervoor de ideale oplossing.

De NVGzP heeft samen met VvAA een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) geselecteerd die goed past bij de doelgroep gz-psychologen en specialisten. Gezien de samenstelling van de beroepsgroep is daarbij extra aandacht besteed aan uitkering bij zwangerschapsverlof. Het NVGzP-ledenvoordeel bedraagt 7,5% op de verzekeringspremie. Daarnaast kunt u kiezen voor een doorlopende korting van 7,5% zodat uw premievoordeel kan oplopen naar 15%.

Aanvullende informatie

Wilt u weten of de AOV van De Amersfoortse ook voor u de beste oplossing is? Bel dan direct met uw VvAA-adviseur op nummer 030 247 43 15. Voor het adviseren over en afsluiten van een AOV brengt uw verzekeringsadviseur advieskosten in rekening. U kunt ook advies inwinnen bij uw eigen verzekeringsadviseur.

Ook leden die nu al verzekerd zijn bij De Amersfoortse kunnen profiteren van de korting voor NVGzP-leden.

Ga voor meer informatie naar www.vvaa.nl/nvgzp.