Disclaimer

Bij de samenstelling van de inhoud van deze website is de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht genomen. Dit garandeert echter niet dat de informatie op de website up to date, volledig en/of juist is. De NVGzP wijst aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade die voortkomt uit eventuele gebreken in juistheid, volledigheid of de aanpassingstermijn van op de website beschikbare informatie af. De NVGzP heeft het recht om de inhoud van de website aan te passen op elk moment, onderdelen te verwijderen of de website te beëindigen zonder aankondiging. Deze website bevat hyperlinks naar andere websites. De NVGzP is niet verantwoordelijk voor de informatie, producten of diensten die op deze externe sites wordt gepresenteerd.

Wij kunnen niet altijd voor het feitelijke waarheidsgehalte in staan en zijn hier niet juridisch op aanspreekbaar. Ons advies is dan ook dat je zelf zaken blijft controleren. Heb je toch vragen of twijfels over de juistheid of juridische houdbaarheid van informatie? Neem dan contact met ons op via voorlichting@nvgzp.nl of met de helpdesk van VvAA.

Copyright

De inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd en mag niet worden vermenigvuldigd, gewijzigd, verwijderd, doorgestuurd, gedistribueerd, gepubliceerd of verspreid zonder toestemming van de NVGzP. Wanneer u een artikel of een passage wilt publiceren, dan dient u voorafgaand schriftelijk toestemming te vragen aan de NVGzP. Bij de publicatie dient de auteur en de bron vermeld te worden.
U mag informatie op deze site wel afdrukken en/of downloaden voor uw eigen persoonlijk gebruik of voor strikt intern gebruik binnen uw onderneming.