Adverteren op NVGzP-website en in NVGzP-Nieuwsbrief

Meer aandacht voor uw congres, product of dienst? Maak gebruik van de verschillende advertentiemogelijkheden die de NVGzP biedt.

N.B. Voor vacatures is er de NVGzP-Vacaturebank, incl. plaatsing van nieuwe advertenties op onze homepage en in onze Nieuwsbrief. Klik hier voor meer informatie.

Locatie

De sidebar van onze website en Nieuwsbrief is bestemd voor uitingen van derden: een in het oog springende locatie, onmiddellijk naast de content.

  1. Congresagenda: een van onze meest bezochte pagina’s. Uw advertentie uitgelicht naast de agenda.
  2. de NVGzP Nieuwsbrief: verschijnt 1x per 2 weken; op donderdag, met een bereik van meer dan 3.000 gz-psychologen en specialisten.
  3. Homepageeen gezamenlijk bereik van duizenden bezoekers per maand.

Format

U heeft de keus uit clickable banners of een google-style tekstadvertentie. Format clickable banners: breedte 540 pixels, hoogte 120 of 400 pixels.

Indien u kiest voor een clickable banner: vergeet niet de link mee te sturen waarheen doorgeklikt moet worden. En zorg dat uw banner uitnodigt tot klikken.

Advertentieperiode

Onze Nieuwsbrief verschijnt 1x per 2 weken op donderdag(middag).

Advertenties op de website worden geplaatst voor een periode van twee weken. De advertentieperiode loopt van donderdag tot donderdag, aansluitend bij de verschijning van onze Nieuwsbrief.

Aanlevering advertenties: uiterlijk dinsdagochtend 10 uur, per e-mail naar advertentie@nvgzp.nl

Kosten

Onderstaande tabel geeft een overzicht van de kosten van verschillende locaties en formaten.

Bewegende advertenties (GIF): + 25%

Alle prijzen excl. 21% BTW.

Bij advertenties voor activiteiten of producten met korting voor NVGzP-leden, krijgt u 25% korting op de advertentiekosten. Daarnaast zijn er speciale tarieven voor regelmatige adverteerders. Informeer naar de mogelijkheden op advertentie@nvgzp.nl

Plaatsing van advertenties op volgorde van binnenkomst. De ruimte is beperkt, “op is op”.

De NVGzP behoudt zich het recht voor advertenties zonder opgave van redenen te weigeren.