E-learning zorgstandaard Angstklachten en angststoornissen

05-10-2018Recent is de zorgstandaard Angstklachten en angststoornissen ingediend bij het Zorginstituut Nederland. Hierin is vastgelegd wat goede zorg voor cliënten met angststoornissen is. Uitgangspunt hierbij is: hoe wordt zorg op het juiste moment, door de juiste persoon en op de juiste wijze aangeboden? Het doel hiervan is om de kwaliteit van het zorgproces te verbeteren, samen met de cliënt en diens netwerk.

Factsheet ggz-kwaliteitsstandaarden

Ben je de weg een beetje kwijt in het oerwoud van richtlijnen, zorgstandaarden, generieke modules, kwaliteitsstatuten en meer? De VGCt heeft duidelijk op een rijtje gezet wat het zijn en waarom ze nodig zijn.

Download de factsheet

E-learning over zorgstandaard

Vervolgens wil je natuurlijk ook weten wat de zorgstandaard inhoudt en hoe je deze in de praktijk kunt gebruiken. Daarom kun je daarover nu online een e-learning volgen, vooral bedoeld voor gz- en klinisch psychologen en psychotherapeuten. Deze maakt je snel en eenvoudig wegwijs, ook met casuïstiek. Na afronding krijg je één VGCt-nascholingspunt.

De e-learning is ontwikkeld door de VGCt, het NIP en de NVGzP in opdracht van het Netwerk Kwaliteitsontwikkeling GGz (NKO, dat per 1 januari 2019 opgaat in akwa).