Zorgmakelaar breidt diensten uit naar Gespecialiseerde GGZ

30-09-2015

zorgmakelaar

Contracten en vergoedingen van zorgverzekeraars vormen voor veel vrijgevestigde gz-psychologen en klinisch (neuro-)psychologen een ‘hoofdpijndossier’. Daarom biedt de NVGzP haar leden de mogelijkheid om zich met 15% korting aan te sluiten bij de diensten van de zorgmakelaar van Eldermans|Geerts. Vanaf nu worden deze diensten ook aangeboden voor de gespecialiseerde GGZ. 

Tot nu toe beperkten de diensten van de zorgmakelaar zich tot de Generalistische Basis GGZ (GB-GGZ). Daarbij bleek dat er ook grote behoefte bestaat aan een zorgmakelaar voor de gespecialiseerde GGZ (S-GGZ). Veel praktijken die GB-GGZ bieden zijn ook S-GGZ gaan bieden en –door substitutieverplichtingen– vice versa. De zorgmakelaar heeft daarom besloten haar diensten ook voor de S-GGZ aan te bieden.

Om goed aan te sluiten op de zorg die verschillende praktijken leveren, zal het mogelijk worden om te kiezen voor aansluiting bij de GB-GGZ of de S-GGZ, of een gecombineerde aansluiting GBGGZ en SGGZ.

Klik hier voor meer informatie over de diensten van de zorgmakelaar. NVGzP-leden ontvangen 15% korting op het tarief voor aansluiting. Voor nadere informatie:  sggz@eldermans-geerts.nl of tel. 030 233 22 18.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.