Zomeractie 2020! Vacature of advertentie plaatsen 2+1 gratis

23-06-2020


De NVGzP helpt jou graag ook deze zomer bij het vinden van een nieuwe collega of bij het onder de aandacht brengen van jouw diensten en producten. Wij kunnen ons goed voorstellen dat in deze crisistijd werving en PR niet prioriteit hebben en het lastig is geschikte kandidaten of klanten te vinden. Daarom helpen wij jou graag! Jouw vacature/advertentie plaatsen wij op onze website, in onze nieuwsbrief en via diverse (social media) kanalen attenderen wij onze leden en netwerk hierop.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan de mediakaart met daarin een overzicht van alle advertentiemogelijkheden of ga naar onze website.

Zomeractie!
Gedurende de zomerperiode hebben wij een speciale actie; 2+1 gratis. Je plaatst een vacature of advertentie 3 weken, maar je betaalt voor 2 weken! De actie loopt van 25 juni t/m 27 september 2020.

Stuur ons jouw vacature of advertentie, dan zorgen wij ervoor dat onze leden en netwerk van gz-psychologen, klinisch psychologen en klinisch neuropsychologen het zien!

Geef je vacature op via het aanmeldformulier. Vragen of aanvullende informatie over vacatures kun je doorgeven via: vacature@nvgzp.nl

Geef je advertentie door via: advertentie@nvgzp.nl