Word nu lid van de NVGzP en ontvang het boek ‘Behandeling van patiënten met een laag IQ’ of ‘Het lichaam en psychisch functioneren’

16-11-2021


Word nu lid van de NVGzP en verrijk direct jouw kennis! Klik hier om je aan te melden als lid. Op de laatste pagina van het aanmeldformulier geef je aan welk welkomstgeschenk je wilt ontvangen.

Samen zijn we sterker!
Hoe meer leden, hoe meer de NVGzP voor jou kan doen; meer invloed, betere behartiging van jouw belangen en betere dienstverlening. Als specialistische beroepsvereniging van en voor BIG-geregistreerde psychologen of in opleiding daartoe, maken we ons samen sterk om het vak goed neer te zetten. Dit doen wij voor en bij cliënten, werkgevers, wetenschappers, zorgverzekeraars en politiek Den Haag. Zodat we goede mensen kunnen opleiden, hebben en houden en we de kwaliteit van de psychologie in de zorg kunnen waarborgen.

Winactie!
Ben je al lid van de NVGzP en wil je het boek ‘Behandeling van patiënten met een laag IQ’ of ‘Het lichaam en psychisch functioneren’ winnen? Volg de NVGzP op LinkedIn en hou de winactie in de gaten!

Vragen?
Mocht je nog vragen of suggesties hebben, laat het weten via secretariaat@nvgzp.nl.