Word nu lid van de NVGzP en ontvang een e-learning of de DSM-5

06-12-2017De ledenwerfactie 2017 van de NVGzP loopt nog tot eind december. Nieuwe leden ontvangen dit najaar exclusief:

  • E-learning van 1 accreditatiepunt t.w.v. ca. € 30,- 
  • E-learning van 2 accreditatiepunten t.w.v. ca. € 60,- bij een lidmaatschap van min. 2 jaar
  • Beknopt overzicht van de criteria DSM-5 t.w.v. € 60,- bij een lidmaatschap van min. 2 jaar
  • Jaarabonnement DSM-5 online t.w.v. € 60,- bij een lidmaatschap van minimaal 2 jaar
  • Combinatie van het lidmaatschap en deelname aan het NVGzP-congres op 18 januari 2018 voor € 215,- (i.p.v. € 320,-). Deze aanbieding geldt tot de congresdatum

Benieuwd uit welke e-learnings je kunt kiezen?

Wil je lid worden van de NVGzP, klik dan hier. Op de laatste pagina van het aanmeldformulier geef je aan welk welkomstgeschenk je wilt ontvangen.

Help jij mee onze ambities waar te maken?
Hoe meer leden, hoe meer de NVGzP voor jou kan doen; meer invloed, betere behartiging van jouw belangen en betere dienstverlening. Help ons daarom nog groter te worden.
Het afgelopen jaar kon de NVGzP circa 700 nieuwe leden begroeten. Meer dan de helft daarvan werd lid op advies van een collega. Onze ambitie voor eind 2018 is 4.000 leden.

Gratis psychoposter
Breng de NVGzP onder de aandacht op je werk, of in je intervisie- of cursusgroep. Wordt jouw collega of studiegenoot vervolgens lid? Vraag hem/haar dan bij aanmelding jouw naam te vermelden. Het nieuwe lid ontvangt een welkomstgeschenk en jij ontvangt een gratis exemplaar van de Psychoposter.
Wie lid wordt, geeft niet alleen de gz-psychologie MÉÉR stem. Hij/zij profiteert ook van informatie, advies en korting op het dubbeljubileumcongres ‘dilemma’s en innovaties in de diagnostiek’

Klik hier voor een overzicht van alle voordelen van het lidmaatschap.