Wisseling van de wacht bij communicatie

11-01-2022

Na bijna vijf jaar NVGzP heeft Vivian van ’t Hullenaar eind vorig jaar afscheid genomen om te starten met nieuwe avonturen in Zeeland, haar nieuwe woon- en werkomgeving. Een belangrijke spin-in-het-web functie kwam vrij en is per direct ingevuld door Maartje Pierhagen, zelfstandig interim communicatieadviseur.

Zij zal de komende maanden de communicatiekoers van de vereniging vasthouden en voortzetten, want informatie delen, toelichten en vereenvoudigen is de randvoorwaarde voor goed functioneren van ons als vereniging.

Maartje stelt zich voor:
Beste leden, de toekomst is ongewis en veel wijzigt in jullie prachtige vak. Dat is niet nieuw maar maakt het werken wel elk jaar opnieuw complex, want naast het zijn van ‘BIG-geregistreerd psycholoog’ ben je vaak ook regiebehandelaar en manager. En in 2022 zullen op al deze kerntaken veranderingen worden doorgevoerd, ofwel landelijk, ofwel vakinhoudelijk, ofwel specifiek taakgericht. Voor mij en mijn collega’s een uitdaging om jullie te ondersteunen in het eenvoudiger maken van je gewone werk: het uitoefenen van diagnostiek  en het behandelen van cliënten.

Binnen de NVGzP ben ik verantwoordelijk voor de interne- & externe communicatie. De vereniging staat voor Trots, Kritisch en Slagvaardig, Mooie kernwoorden die ik graag extra lading geef nu er een intentie tot fusie is en de beroepenstructuur wordt herzien. Welke actualiteiten zijn voor jullie van belang? Welke vragen spelen er? Ik vind het belangrijk om te weten wat er onder de leden leeft, dus heb je vragen of suggesties? Laat het me weten!
Of wil je bloggen of vloggen? Bel of mail: mpierhagen@nvgzp.nl of 030 753 92 46.

Persoonlijk
Ik ben 49 jaar, afgestudeerd in 1998 als communicatieadviseur en zelfstandig sinds 2004. Ik heb gewerkt voor o.a. KPN, Oilily, Mexx, Ministerie EZ, RVO, Provincie Overijssel, UWV, BLIX Consultancy, Tante Louise, woningcorporatie Stadlander, gemeente Waalwijk.
Drie jaar geleden verhuisde ik van Drenthe, Frederiksoord, terug naar Utrecht, de stad waar ik ooit afstudeerde en me gelukkig voel. Ik ben getrouwd en heb drie kinderen van 20, 17 en 15 jaar. De oudste woont en studeert in Zwolle.