Werkwijze juridische helpdesk gewijzigd

06-10-2016

De NVGzP/VvAA juridische helpdesk biedt juridisch advies bij kwesties die te maken hebben met je beroepsuitoefening of praktijkvoering, bijvoorbeeld op het gebied van arbeidsrecht, tuchtrecht, zorgverzekeringsrecht of gezondheidsrecht.  

Vanaf donderdag 6 oktober 2016 hoeven de NVGzP-leden voor vragen aan de juridische helpdesk geen formulier meer in te vullen op de website, maar kan er tussen
08.00 en 17.30 uur rechtstreeks telefonisch contact worden opgenomen via het telefoonnummer 030-2474999. U krijgt dan direct een jurist aan de lijn. Indien er sprake is van een specialistische vraag, dan wordt u doorverbonden naar een gespecialiseerd jurist of er wordt een terugbelafspraak gemaakt.
De verwachting is dat leden op deze manier sneller kunnen worden geholpen.

De juridische helpdesk is kosteloos voor leden van de NVGzP die tevens lid of kennismakingslid zijn van VVAA. NVGzP-leden die geen lid zijn van VVAA, kunnen voor
€ 24 een jaarabonnement nemen op de juridische helpdesk. Voor NVGzP-leden die geen lid of kennismakingslid zijn van de VvAA en geen abonnement hebben op de juridische helpdesk, kost een advies van de juridische helpdesk € 85 excl. BTW.
Klik hier voor meer informatie.

[cd_text]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.