Werklunch: Geef de arbeidsvoorwaarden van de K(N)P-ers meer stem

03-04-2019Omdat de NVGzP federatiepartner is van FBZ, de werknemersorganisatie voor artsen en paramedici,  geniet jij automatisch van de voordelen van vakbondsactiviteiten. Via inspraak en stemrecht oefen jij invloed uit op een nieuwe cao of sociaal plan. De NVGzP ondersteunt jou vakinhoudelijk, FBZ zorgt voor de randvoorwaarden.

In een werklunch tijdens het KP- en KNP-congres op vrijdag 12 april zit je dicht bij het vuur van de verbetering van arbeidsvoorwaarden voor de K(N)P-ers. Het wordt gegeven door Jan Willem le Febre met als het onderwerp vergoedingen en opleidingsfaciliteiten. Jan Willem le Febre is vanuit de FBZ onderhandelaar arbeidsvoorwaarden LAD / Federatie Medisch Specialisten. Hij is werkzaam bij de FBZ. De FBZ behartigt de belangen van de klinisch psychologen en klinisch neuropsychologen ten behoeve van de arbeidsvoorwaarden. 2019 is een belangrijk jaar; er wordt onder andere onderhandeld over een nieuwe cao GGZ en ziekenhuizen.
Het wordt een interactieve werklunch, voorgezeten door Jos de Keijser. Insteek is de K(N)P’ers optimaal gebruik kunnen maken van de huidige arbeidsvoorwaarden en actief kunnen bijdragen aan verbetering van arbeidsvoorwaarden.

Wil je de werklunch bijwonen. Meld je dan nu aan met korting voor het KP- en KNP-congres.