Website Kiezen in de GGZ live gegaan

09-11-2018

Op 8 november is de website Kiezen in de GGZ live gegaan. Deze website ondersteunt cliënten en verwijzers bij het vinden van een passende GGZ-behandelaar. De gegevens van zorgaanbieders op deze website zijn gebaseerd op de gegevens in het AGB-register. Check daarom of je gegevens in het AGB-register nog actueel zijn. 

Op de website Kiezen in de GGZ worden je basisgegevens getoond (adres en telefoonnummer) en informatie over de soorten behandeling, wachttijden en vergoedingen. Kiezen in de GGZ geeft een zo compleet en actueel mogelijk overzicht van alle GGZ-aanbieders met een AGB-code.

Je controleert je gegevens rechtstreeks in het AGB-register, of via de huidige proefversie van Kiezen in de GGZ. Wijzigingen geef je door aan Vektis via deze link. Ook het vermelden van je website wordt zeer op prijs gesteld.

Over Kiezen in de GGZ
Kiezen in de GGZ is een initiatief van MIND Landelijk Platform Psychische Gezondheid en is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met veldpartijen en Zorgverzekeraars Nederland. Zorginstituut Nederland is namens het ministerie van VWS de subsidiegever.

Heb je suggesties voor de makers van Kiezen in de GGZ? Dan kun je die geven via de feedback-knop op de website. Dat wordt zeer op prijs gesteld.