Webinar Functiewaardering systeem GGZ en Ziekenhuizen

11-10-2022

Op maandag 28 november (19.00-20.30uur) organiseert FBZ, vakbond voor zorgprofessionals, een webinar over de ins en outs van FWG 3.0, het systeem voor de functiewaardering voor de GGZ en de ziekenhuizen.

Loop je rond met vragen over de waardering van functies, wil je weten waar je op moet letten of wat je doet als je het niet eens bent over je indeling in het FWG systeem, of ben je gewoon benieuwd hoe het FWG 3.0 systeem werkt? Lees dan alles over het webinar.

Op 18 oktober ontvang je als lid van een bij FBZ aangesloten beroepsvereniging een mail met een inlogcode om je aan te melden. De plaatsen zijn beperkt, dus meld je bij interesse direct op de 18e aan.

In de afgelopen jaren heeft de voormalige NVGzP zich, samen met het NIP, sterk gemaakt voor een update van de kernfunctie ‘gedragsdeskundige’ in het FWG 3.0-systeem waar de psychologen onder vallen. Dit heeft er o.a. toe geleid dat psycholoog specialisten nu, onder voorwaarden, officieel kunnen worden ingeschaald in FWG 75. Wil je hier meer over weten? Kijk dan eens op ons besloten ledenportaal bij de Beroeps-en functieprofielen (eerst aanmelden dan werkt de link direct).