Voorlichtingsbijeenkomst Basis-GGZ en zorgcontractering

29-07-2013

Op 12 september organiseert de NVGzP een voorlichtingsbijeenkomst over de invoering van de Basis GGZ en wijziging van de zorgfinanciering per 1 januari 2014. De bijeenkomst is met name bedoeld voor vrijgevestigd gz-psychologen en specialisten. Eind augustus volgt nadere informatie over het programma.

Datum en tijd: donderdag 12 september, 18.00 – 20.30 uur

Locatie:             Utrecht

Kosten:             leden € 35, niet-leden € 75.

Aanmelding: Klik hier om u aan te melden.

 

Leden kunnen zich voor deze bijeenkomst aanmelden via de website. U dient in te loggen met uw inloggegevens. Mocht u deze niet meer tot uw beschikking hebben, kunt u deze opnieuw opvragen bij het secretariaat bureau@nvgzp.nl.  Niet-leden kunnen zich aanmelden zonder in te loggen.

Per 1 januari gaat er veel veranderen in de GGZ. Met de invoering van de Basis GGZ komt en een geheel nieuwe bekostigingsstructuur in de GGZ. Bovendien heeft de Minister nieuwe afspraken gemaakt met zorgverzekeraars over zorgcontractering en vergoeding van niet-gecontracteerde zorg.

Doel van deze bijeenkomst is leden te informeren over deze wijzigingen en de gevolgen hiervan voor zorgcontractering en praktijkvoering.

Locatie en definitief programma zullen eind augustus worden bekendgemaakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.