Vierde videotestimonial live – Psychotherapeut!

16-09-2020

 

De NVGzP maakt een videoreeks over de beroepen gz-psycholoog, klinisch psycholoog, klinisch neuropsycholoog en psychotherapeut. De vierde video en laatste in de reeks is die van psychotherapeut. Eerder maakten we al de testimonial over de gz-psycholoog, de klinisch psycholoog en klinisch neuropsycholoog.

In deze nieuwe testimonial, gemaakt in samenwerking met de NVP, vertelt Anna Bartak (Psychotherapeut) wat haar motiveert, wat haar beroep inhoudt en licht zij de belangrijkste pijlers van haar vak op een persoonlijke wijze toe. “Samen op zoek zijn, dat is voor mij psychotherapie. Het gaat over relaties, met anderen, maar vooral ook met jezelf. We kunnen mensen niet genezen of klachten wegnemen, maar mensen wel helpen zichzelf beter te snappen en vanuit daar stappen te ondernemen om weer prettig in het leven te staan” aldus Anna.

Delen van testimonial in netwerk
Wij brengen de video’s graag onder de aandacht van alle zorgprofessionals (collega’s en artsen), patiënten, de politiek en het onderwijs (docenten en studenten). Als BIG-geregistreerde psycholoog ken jij de waarde van de BIG-registratie. Het is het fundament voor kwalitatief goede beroepsuitoefening. We hebben belangrijk en waardevol werk en we boeken goede resultaten. Dat mag gezien worden! Deel daarom de video’s en verspreid het in jouw netwerk.

Vragen of suggesties
Heb je vragen over eerder gemaakte video’s of suggesties, laat het ons weten via bureau@nvgp.nl.
Zie voor meer video’s ‘NVGzP in beeld’.