Vertrek directeur

06-10-2016

Gerdien Sloot, directeur van onze vereniging, heeft aangegeven dat, hoewel ze vindt dat de NVGzP als organisatie zeer nuttig werk verricht, zijzelf na de overstap naar de NVGzP er geleidelijk achter is gekomen dat zij als persoon beter past bij een organisatie die rechtstreeks bij de zorg is betrokken.

Gerdien betreurt deze uitkomst voor de vereniging; zij is per 1 oktober 2016 vertrokken maar zal nog zorgdragen voor een zorgvuldige overdracht van taken aan de nieuwe directeur. Ze wenst de NVGzP veel succes met de verdere uitbouw van deze mooie en bloeiende vereniging. Wij van onze kant vinden het jammer dat we Gerdien zien vertrekken, want we waren zeer tevreden over het werk dat ze heeft verricht. Tegelijkertijd hebben we respect voor haar keuze en begrip voor haar overwegingen. Op deze plaats willen wij als bestuur haar dan ook hartelijk danken en veel succes wensen voor de toekomst.

Daarnaast is het bestuur verheugd jullie te kunnen mededelen dat we inmiddels een opvolger voor Gerdien hebben gevonden; Willeke Brinkman start per 1 november als directeur van de NVGzP.
Binnenkort zal zij zich in deze nieuwsbrief aan u voorstellen.

Namens het bestuur,

Marc Verbraak, voorzitter

 

[cd_text]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.