Vernieuwde GZ-psychologie – 50% korting voor NVGzP-leden

07-11-2016

Samenvoeging van GZ-psychologie en PsychoPraktijk

Afgelopen week verscheen het eerste nummer van de vernieuwde GZ-psychologie. Het nieuwe blad in een samenvoeging van de twee leidende tijdschriften op ons vakgebied, GZ-psychologie en PsychoPraktijk. NVGzP-leden die kennis willen maken met het nieuwe blad, krijgen het eerste jaar 50% korting op de abonnementsprijs. Daarna geldt een standaardkorting voor NVGzP-leden van 25%.

Het was al lang de wens van de NVGzP om te komen tot een tijdschrift dat representatief is voor ons vakgebied. Intensieve besprekingen met verschillende uitgevers hebben geleid tot de uitkomst die er nu ligt: één tijdschrift voor de gz-psychologie, waarin het beste van de oude GZ-psychologie en PsychoPraktijk worden gecombineerd.

Goede start: gevarieerd eerste nummer

Het eerste nummer is meteen al een goede binnenkomer. Naast inhoudelijke artikelen over onder andere EMDR, de DSM-5 en psychodiagnostiek, bevat het een keur aan andere bijdragen die voor de praktijk van de gz-psycholoog van belang zijn. Zo schrijft Karel Soudijn over de ethische knelpunten die kunnen ontstaan rondom de inbreng van de cliënt in de behandeling. Karik van Berloo gaat in op de betekenis van het kwaliteitsstatuut voor vrijgevestigden, en Diederik de Rooy bespreekt het belang van een goede behandelovereenkomst en dito behandelplan. En in een interview gaat onderzoeker Jeroen Ruwaard in op de beperkingen en gevaren van eHealth.

Klik hier om een kijkje te nemen in de inhoud van het nieuwe nummer.

Het nieuwe blad gaat zes maal per jaar verschijnen. Een abonnement kost € 98. Daarvoor krijg je als abonnee naast het blad ook toegang tot het digitale archief met alle eerder verschenen nummers van GZ-psychologie.

Aanbod voor NVGzP-leden

NVGzP-leden krijgen een korting van 25% op de abonnementsprijs. Voor NVGzP-leden die nog geen abonnee waren van PsychoPraktijk of GZ-psychologie, geldt een speciaal introductieaanbod: wie kennis wil maken met het nieuwe blad, krijgt het eerste jaar 50% korting op de abonnementsprijs. Zo kun je voor € 49 per jaar op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op ons vakgebied.

Klik hier voor meer informatie en aanmelding.

[cd_text]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.