Vergadering Kamer Opleidelingen januari 2021

25-01-2021


Om onze achterban beter op de hoogte te houden van waar wij het over hebben, willen wij 
starten met een bullet-nieuwsbrief over wat er in de Kamer Opleidelingen besproken wordt. Wij horen graag van jullie wat jullie hiervan vinden.

In de vergadering van januari zijn de volgende agendapunten besproken:

  • De kamer Opleidelingen maakt een slag in professionaliteit. Ieder lid van de kamer krijgt een eigen aandachtsgebied. Denk aan o.a. ‘inspraak opleidingsinstellingen’ en ‘visie op opleiden’, aansluitend bij het jaarplan.
  • We willen zoveel mogelijk opleidelingen bereiken. We houden jullie namelijk graag op de hoogte van ontwikkelingen en belangen die relevant zijn voor jullie! We zijn dus aan het kijken hoe we jullie kunnen benaderen. Deze bullet-nieuwsbrief van de notulen is daar ook onderdeel van.
  • Op 4 februari 2021 vindt er een verenigingsbijeenkomst plaats zodat we binnen de NVGZP de samenwerking scherp houden. De verschillende onderdelen gaan elkaar digitaal ontmoeten.
  • We zijn het jaarplan voor 2021 aan het afronden; wat zijn de speerpunten voor de kamer voor 2021. Het jaarplan is te vinden op de website.
  • De kamer gaat zich buigen over de productie-eisen binnen je opleiding. Is het nou zo eenduidig en hoe houden we het transparant? Er komt binnenkort een vlog over de OER!

Je kunt reageren op dit nieuwsbericht door een mail te sturen aan: kameropleidelingen@nvgzp.nl