Veel​gestelde vragen Beroepenstructuur psychologische zorg

13-06-2022

Beroepenstructuur.nl

Weet jij waarom een gz-psycholoog straks de toevoeging ‘generalist’ bij de beroepstitel krijgt? Komen er meerdere specialismen in de toekomst, naast KP-PT en KNP? En worden er wijzigingen in de opleiding doorgevoerd na samenvoeging KP en PT?

Nu we geleidelijk verder gaan met de uitvoering van het programma beroepenstructuur psychologische zorg, is het tijd voor antwoorden op de meer dan 50 veelgestelde vragen. In categorieën en per beroepsgroep zijn vragen geclusterd om zo direct mogelijk antwoord te geven.

Blijf bij en bekijk of download de pdf met veelgestelde vragen over de beroepenstructuur. Dit gaat over jouw toekomst als BIG-geregistreerde psycholoog.

Eind juni komt er een special uit over de beroepenstructuur die je als lid rechtstreeks in de mailbox krijgt. Ben je geen lid? Dan kun je je abonneren op de nieuwsbrief op www.beroepenstructuur.nl

Het Programma Beroepenstructuur is een gezamenlijk initiatief van de NVGzP, het NIP en de NVP om te komen tot een transparante en duurzame beroepenstructuur in de psychologische zorg.​ Dit bereiken wij door beroepen te herordenen en deskundigheden beter inzichtelijk te maken. Meer over het programma Beroepenstructuur lees je hier.