Van de ‘new kid on the block’ naar een volwassen organisatie

31-05-2019


De NVGzP is bijna zeven jaar geleden opgericht en is in de afgelopen jaren gegroeid van de ‘new kid on the block’ naar een volwassen organisatie met meer dan 3.500 leden. Wij vinden het belangrijk om steeds naar onze leden te luisteren en daarbij ook kritisch naar onszelf te kijken. Alleen dan kun je als vereniging van meerwaarde zijn en jezelf ontwikkelen!

Om met de tijd en de behoeften van onze leden mee te gaan, zijn wij een project gestart waarin de (her)positionering en (re)design van het merk NVGzP aandacht krijgt. De eerste creatieve sessie heeft plaatsgevonden waarin impliciete, expliciete en attractieve waardes van NVGzP zijn beschreven. Dat betekent dat we uitgebreid hebben gesproken over hoe wij onszelf zien en (met hulp van aanwezige leden) hoe onze (jonge) leden ons zien. En ook over wat we nog onvoldoende zijn, wat we willen zijn of nog meer willen worden. Het resultaat van dit project kan zijn dat we binnen de vereniging een aantal dingen zullen veranderen.

Via de website, social media en de nieuwsbrief houden we je op de hoogte van dit project! Mocht je vragen hebben, neem dan contact op via: bureau@nvgzp.nl.