Uppsy verlengt de korting in 2022 voor NVGzP-leden

10-01-2022

 

Wil je jouw behandelingen optimaliseren met de meest recente wetenschappelijke ontwikkelingen? Kun je de wetenschappelijke tijdschriften en onderzoeken niet goed bijhouden, ook al vind je dit erg belangrijk? Als NVGzP-lid kun je met korting kennismaken met Uppsy!

Uppsy is een app waarbij je makkelijk en laagdrempelig up to date blijft. De app biedt een overzicht van wetenschappelijke artikelen met een korte samenvatting met link naar de praktijk.

Uppsy verlengt de korting van 30% voor leden in 2022.

Als je al een abonnement hebt afgesloten via de NVGzP, krijg je vanzelf bericht. Wil je een abonnement afsluiten, vul dan de volgende actiecode in: nvgzp-ledenactie.

Lees hier meer over Uppsy.

Verder zijn wij benieuwd hoe enthousiast jullie zijn over de app en Uppsy ook. Wil je jouw ervaring delen? Mail ons via bureau@nvgzp.nl

Wetenschap toegankelijker maken voor leden van de NVGzP
De NVGzP vindt het erg belangrijk om wetenschap toegankelijk te maken voor haar leden. Daarom bieden wij iedere week, in samenwerking met het NIP en de RINO Zuid, de ‘Vraag van de Week’ aan. De Vraag van de Week is binnenkort ook te vinden op de Uppsy app.
Tevens bieden wij boekrecensies aan van boeken waarvan wij vermoeden dat die bevorderlijk zijn voor jouw deskundigheid.