Update afdeling Specialisten

30-09-2020

Om nieuws en updates van de afdeling specialisten op een originele en laagdrempelige manier te delen, wordt binnenkort een vlogreeks geïntroduceerd. Daarnaast heeft de afdeling de afgelopen periode nieuwe leden mogen verwelkomen die zich actief gaan inzetten voor de voorwaarden van ons beroep, de ontwikkelingen in beroepenstructuur en de kwaliteit van zorg.  De afdeling gaat zich verder nog richten op verbinding met andere NVGzP-afdelingen en -kamers. 

Succesvol webinar
In juli 2020 organiseerden de NVGzP en het NIP een webinar over functiewaardering. Het webinar is voor leden terug te kijken op het portal. Ook de toolkit functiewaardering is op het besloten ledenportal te downloaden. Op 8 oktober 2020 vindt het webinar over de psycholoog specialisten in de medische staf plaats. Aanmelden kan via deze link.

Tijdens de volgende vergadering van de afdeling specialisten staat het jaarplan 2021 geagendeerd. Vanzelfsprekend houden wij jou via de nieuwsbrief op de hoogte van de speerpunten voor volgend jaar.

Vragen of suggesties?
Heb je vragen vragen of suggesties neem dan contact op via afdelingspecialisten@nvgzp.nl of bekijk de pagina van de afdeling Specialisten op de NVGzP-website.