Uitbreiding juridische helpdesk met arbeidsrechtelijke vragen – verlengd

27-06-2022

Sinds 1 april 2022 kun je bij de juridische helpdesk van de NVGzP/VvAA ook terecht voor arbeidsrechtelijke vragen, zoals over jouw arbeidsovereenkomst, inschaling of ontslag. Wij bieden deze uitbreiding aan samen met VvAA voor alle leden die al van deze service gebruik maken en voor iedereen die zich wil gaan aansluiten bij de juridische helpdesk. Na evaluatie is besloten deze service te verlengen tot 1 september 2022.

Voor slechts € 24 per jaar ben je aangesloten bij de juridische helpdesk. Je bent dan verzekerd van een goed advies en een consult van maximaal 20 minuten per casus. Als je een vraag hebt waarvan de beantwoording langer duurt dan 20 minuten of als je een conflict hebt in je arbeidssituatie, dan kun je door een arbeidsrechtjurist van VvAA worden bijgestaan op basis van het uurtarief van € 195,- excl. btw. In dat geval krijg je voorafgaand een offerte. Ook is het mogelijk om een rechtsbijstandverzekering bij VvAA af te sluiten. Deze verzekering biedt overigens geen dekking voor conflicten die al bestaan.

Nieuw aansluiten bij juridische helpdesk
De procedure is als volgt: je meldt je aan door een mail te sturen aan: secretariaat@nvgzp.nl waarin je aangeeft dat je je wilt aansluiten bij de juridische helpdesk. Je kunt ook lid worden van VvAA, waardoor je geen € 24 per jaar betaalt voor de juridische helpdesk, maar daar wel gebruik van kunt maken. Het lidmaatschap van VvAA is voor leden van de NVGzP het eerste jaar gratis. Meer informatie over het lidmaatschap van VvAA: Lid worden | VvAA