Tweede videotestimonial live – Klinisch Psycholoog

11-05-2020

De NVGzP maakt een videoreeks over de beroepen gz-psycholoog, klinisch psycholoog, klinisch neuropsycholoog en psychotherapeut. De tweede video in de reeks is de klinisch psycholoog, eerder maakten we al de testimonial over de klinisch neuropsycholoog.

In deze nieuwe testimonial vertelt Barbara Montagne (klinisch psycholoog) wat haar motiveert, wat haar beroep inhoudt en licht zij de belangrijkste pijlers (management, wetenschap, beleid en behandeling) op een persoonlijke wijze toe.

Delen van testimonial in netwerk
Wij brengen de video’s graag onder de aandacht van alle zorgprofessionals (collega’s en artsen), patiënten, de politiek en het onderwijs (docenten en studenten). Als BIG-geregistreerde psycholoog ken jij de waarde van de BIG-registratie. Het is het fundament voor kwalitatief goede beroepsuitoefening. We hebben belangrijk en waardevol werk en we boeken goede resultaten. Dat mag gezien worden! Deel daarom de video’s en verspreid het in jouw netwerk.

Vragen of suggesties
In deze video reeks volgen op korte termijn ook de testimonials voor gz-psycholoog en psychotherapeut. Daarnaast maakt de NVGzP regelmatig ook andere video’s; zie hiervoor onze website. Heb je vragen over eerder gemaakte video’s of suggesties, laat het ons weten via bureau@nvgp.nl.