Terugkijken web-tv: Hoe blijf ik trouw aan mezelf?

15-01-2021

 

Op 12 januari organiseerde de NVGzP in samenwerking met de RINO Groep en Bohn Stafleu van Loghum een interactieve web-tv over hoe je trouw blijft aan jezelf, wanneer je in je werk aanloopt tegen kwesties rond integriteit en ethiek, arbeidsvoorwaarden, rechten/plichten en tuchtrecht.
Heb je de uitzending gemist? Dan kun je deze hier terugkijken.

De aflevering is beschikbaar tot 26 januari.

In de uitzending presenteren we een integriteitskwestie uit de praktijk. Vanuit verschillende invalshoeken en op een filosofische zienswijze kijken we naar deze case. Hoe zoek je je eigen vrijheid binnen de mogelijkheden die jou als professional worden geboden, door de praktijkopleidingsinstelling (of werkgever) waarmee je een afhankelijkheidsrelatie hebt?

De uitzending wordt gepresenteerd door Willemijn Scholten (hoofdredacteur vakblad GZ-psychologie en psychotherapeut). Zij gaat in gesprek met Najla Edriouch (gz-psycholoog en online content creator) en Lammert Kamphuis (filosoof, bestsellerauteur en spreker). Vanuit verschillende standpunten zullen zij jou inspireren en aanzetten tot nadenken, op een andere manier dan je vanuit de gezondheidszorg gewend bent.

De interactieve live uitzending is bedoeld voor gz-psychologen (i.o.), maar kan ook interessant zijn voor deelnemers van de opleidingen tot OG, PT, KP en KNP.