Het stokje gaat naar…

08-06-2016

Vorige week nam Peter van Drunen afscheid als webredacteur. Een van de eerste uitdagingen voor mij als nieuwe directeur van de NVGzP was deze leegte op te vullen.

Al snel bedacht ik dat het voor mij een goede inwerkmethode kan zijn om zelf, tijdelijk, de nieuwsgaring en het opstellen van de nieuwsberichten op te pakken. Immers door de dagelijkse speurtocht naar nieuws is mijn kennis van de actuele zaken snel bijgespijkerd. In de loop van de zomer zullen we ons oriënteren op de wijze waarop we PR en Communicatie structureel een goede plaats kunnen geven binnen ons bureau.

De komende tijd ziet u  een nieuwsbrief verschijnen met mijn input. Ik ben benieuwd hoe het bevalt.  Daarnaast zijn we, als het gaat om de website, aan het nadenken over hoe we deze nog interactiever in kunnen gaan zetten. Op dit moment wordt het nieuws ‘uitgezonden’ naar de lezer en wordt er af en toe gereageerd op een bericht. In Google Analytics zien we welk artikel wordt gelezen en welke niet.

De vraag die mij bezig houdt is: Zouden we meer directe interactie kunnen creëren zodat we kennis van alle kanten kunnen delen en indien gewenst, bediscussiëren?  Een mogelijkheid is het inzetten van digitale communicatie platforms. Deze kunnen bevorderen dat leden elkaar eenvoudig kunnen vinden ten aanzien van vragen en onderwerpen.  Ook zouden dit soort platforms de wederzijdse communicatie tussen leden en bestuur kunnen bevorderen. Ik ben benieuwd of er leden zijn die hier ervaring mee hebben. Graag zou ik met hen in contact komen om eens de ins & outs van communicatie platforms te bespreken en de mogelijkheden die het ons als NVGzP kan bieden. Interesse? Mail mij: gsloot@nvgzp.nl

Gerdien Sloot-Raaijen

 

[cd_text]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.