Save the date! Symposium ‘Shared decision making bij psychose: wanneer en met wie (niet)?’

14-04-2021


Wil jij meer weten over de autonomie van de patiënt en de zorgstandaard Psychose? Over het belang van shared decision making? En hoe goede zorg bij psychose aansluit bij de zorgbehoeften en hulpvraag van patiënten? In dit interactieve symposium wordt stilgestaan bij de zorgstandaard Psychose, de generieke module EPA, de generieke module Naasten en stellen we moreel ethische dilemma’s aan de orde.

Speciaal voor gz-psychologen, piogs en giossen, (actieve) leden van patiëntenverenigingen en ervaringsdeskundigen organiseren wij in samenwerking met MIND dit symposium.

Panel psychose experts
In een interactieve setting gaat op dinsdag 18 mei 2021 van 16.00 – 17.00 uur een panel met elkaar in gesprek over het thema ‘psychose’ en zal ook vragen van de deelnemers beantwoorden.

Het panel bestaat uit: Alan Ralston (filosoof en psychiater / bestuurslid NVvP), Bert Stavenuiter (directeur Ypsilon), ervaringsdeskundige Carola van Alphen (voorzitter Anoiksis) en gz-psycholoog IIona van den Berg (Altrecht).

Aanmelden
Meer informatie over het symposium volgt binnenkort op de website. Je kunt je via deze link alvast aanmelden voor het symposium.

Heb je vragen of suggesties? Laat het weten via bureau@nvgzp.nl