Samenwerking NVGzP en zorgmakelaar: 15% korting voor NVGzP-leden

25-08-2014

Leden van de NVGzP kunnen 15% korting krijgen op aansluiting bij zorgmakelaar Eldermans & Geerts Advocaten. Dat is het gevolg van een afspraak die de NVGzP afgelopen maand met Eldermans & Geerts gemaakt heeft. Eldermans & Geerts is sinds 2013 actief als zorgmakelaar voor de Basis GGZ en behartigt inmiddels de belangen van meer dan 500 psychologen en psychotherapeuten. Met ingang van dit jaar zullen zij hun werkzaamheden uitbreiden naar de specialistische GGZ. De zorgcontractering is reeds in volle gang, dus profiteer van dit aanbod en meld je snel aan!

Deskundige ondersteuning bij ‘hoofdpijndossier’

Contracten en vergoedingen van zorgverzekeraars vormen voor veel vrijgevestigde gz-psychologen en klinisch (neuro-)psychologen een ‘hoofdpijndossier’.  Aansluiting bij een zorgmakelaar neemt veel van deze zorg uit handen. Zo onderhandelt de zorgmakelaar namens aangesloten psychologen met zorgverzekeraars, verzorgt hij de juridische toetsing van contracten, overlegt met zorgverzekeraars over uitleg van contracten en aanvullende afspraken en levert handzame informatie voor aangesloten psychologen over voorwaarden en eisen van de verschillende zorgverzekeraars. Daarnaast is er een helpdesk voor individuele vragen over contractering. 

Kosten

Door de afspraken tussen NVGzP en Eldermans & Geerts kunnen NVGzP-leden zich tegen aantrekkelijke voorwaarden aansluiten bij de zorgmakelaar. De standaardkosten voor een jaarabonnement voor de Basis GGZ of de specialistische GGZ bedragen € 300,– per aangesloten psycholoog (ex. BTW, contractperiode 1 september – 31 augustus).  Een gecombineerd contract voor Basis GGZ én specialistische GGZ kost € 400,–. NVGzP-leden ontvangen 15% korting op deze tarieven. Inclusief BTW betekent dit een voordeel dat kan oplopen tot meer dan € 70.–!

Overigens is wel afgesproken dat het zorgmakelaarschap voor de specialistische GGZ pas zal starten als zich meer dan honderd psychologen en psychotherapeuten hiervoor hebben aangemeld. Gezien de goede ervaringen met de Basis GGZ is er alle vertrouwen dat dit zal lukken. Wel is snelle aanmelding van belang, aangezien de contracteerronde 2015 al in volle gang is. Als deze dienst onverhoopt niet doorgaat, is er uiteraard ook geen betalingsverplichting.  

De korting geldt vanaf 1 september 2014 ook voor NVGzP-leden voor wie Eldermans & Geerts al als zorgmakelaar optreedt. Om hiervoor in aanmerking   te komen  kun je volstaan met het doorgeven van je NVGzP-lidmaatschap via ggz@eldermans-geerts.nl

Meer informatie

Klik hier  voor een uitgebreide beschrijving van de diensten van de zorgmakelaar. Of ga rechtstreeks naar de website van Eldermans & Geerts voor directe aanmelding of voor informatie over ervaringen van collega’s met de zorgmakelaar. Uiteraard kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met Eldermans & Geerts advocaten via e-mail: ggz@eldermans-geerts.nl of telefoon: 030-2332218.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.