Recensenten gezocht!

04-12-2019

 

Jezelf ontwikkelen houdt niet op na het behalen van je BIG-registratie of masterdiploma. En dat is maar goed ook. Dit betekent dat je regelmatig boeken moet lezen om je kennis op peil te houden. Om je daarbij te ondersteunen, is de NVGzP de samenwerking met Meesters in de Psychologie (MidP) aangegaan. Samen recenseren wij periodiek een lijst met boeken waarvan wij vermoeden dat die bevorderlijk zijn voor jouw deskundigheid. Per kwartaal recenseren wij zo’n  8 à 10 boeken.

Wil jij boeken recenseren in ruil voor het boek?
Recenseren voor de NVGzP en MidP werkt als volgt: de recensenten schrijven zich in op één van de boeken die wij willen gaan recenseren (hierover ontvangen onze recensenten periodiek een mail). Als het boek aan de recensent wordt toegewezen, krijgt hij/zij daarvan dan een bevestiging per mail en wordt dit boek gratis (per post) verstuurd. Het boek mag hij/zij houden. Als tegenprestatie levert de recensent een recensie aan binnen de daarvoor overeengekomen periode.

Wij zijn op zoek naar collega’s die recensies willen schrijven. Wil jij ook af en toe een boek recenseren? Meld je dan voor de recensenten-poule aan via bureau@nvgzp.nl.