Premies collectieve VvAA-zorgverzekering voor NVGZP-leden bekend

26-11-2015

Afgelopen week werden de premies bekend voor de collectieve VvAA-zorgverzekering voor NVGzP-leden. De collectiviteitskorting bedraagt 8% op de basisverzekering en 10% op de aanvullende verzekeringen. Met deze ledenkorting ben je in 2016 voor € 101,15 per maand verzekerd bij VvAA zorgverzekering (verplicht eigen risico € 385). Een aanvullende verzekering heb je vanaf € 9,00 per maand.

Nu is het moment om te kiezen voor je zorgverzekering. Het is belangrijk dat je een zorgverzekering kiest die bij je past. Omdat je zelf aan het roer wilt staan van je zorg. Met de VvAA zorgverzekering kun je zelf bepalen door welke zorgverlener je geholpen wordt of naar welk ziekenhuis je gaat.  Zonder het risico dat je moet bijbetalen na een behandeling, mits de kosten niet excessief zijn. Daarom zijn wij met VvAA een collectiviteit overeengekomen van de VvAA zorgverzekering speciaal voor NVGzP-leden.

Om gebruik te maken van de NVGzP collectiviteit hoef je geen lid te zijn van VvAA. Het lidmaatschap van de NVGzP volstaat.

Naast de NVGzP nemen ook tal van andere beroepsverenigingen deel aan de collectieve zorgverzekering, zoals de Federatie van Medisch Specialisten, de LVVP,  de NVO en de verenigingen van tandartsen (KNMT), apothekers (KNMP), fysiotherapeuten (KNGF), verpleegkundigen (V&VN) en verloskundigen (KNOV). Daarmee is deze verzekering dé verzekering voor beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg.

Voordelen voor NVGzP-leden

Naast de zeer aantrekkelijke collectiviteitskorting, biedt de VvAA zorgverzekering ook:

  • vrije keuze van zorgverlener en ziekenhuis;
  • uitstekende dienstverlening, al twee jaar in de top 3 zorgverzekeringen van Nederland;
  • snelle uitbetaling van declaraties, binnen 5 werkdagen
  • gemakkelijk declareren via de VvAA zorgpas App.

Direct je premie berekenen.

Ga naar vvaa.nl/zorg voor meer informatie. Of bekijk de video over de keuze van een passende zorgverzekering

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.