Patiëntenvoorlichting zorgverzekeringen

18-11-2015

zorgverzekeraars

Patiëntenflyer P3NL en video VvAA

De overstaptijd voor de zorgverzekeringen is weer aangebroken. De verschillen tussen zorgverzekeringen zijn groot. Vooral als het gaat om keuzevrijheid en de hoogte van vergoedingen van niet-gecontracteerde zorg. Licht ze voor, door de video van VvAA of de flyer van P3NL. 

Red.: op 31 januari is de periode voor overstappen naar een andere zorgverzekering geëindigd. Om die reden is het niet meer mogelijk patiëntenflyers te bestellen. 

De manier waarop je patiënten verzekerd zijn wordt steeds belangrijker voor de vergoeding van zorg. Goede voorlichting over de keuze van een zorgverzekering is daarom essentieel. In de video en de flyer wordt onder andere het verschil tussen een naturapolis, een budgetpolis en een restitutiepolis uitgelegd. Zo helpt je je patiënten bij de keuze van een goede zorgverzekering.

Flyer P3NL

Klik hier om de digitale versie van de flyer te bekijken en te downloaden. Eventueel kun je de flyer plaatsen op je eigen website.

De gedrukte versie van de flyer is te bestellen via de NVGzP. De kosten bedragen € 12,50 per set van 25 exemplaren, en € 2,50 voor elke 25 meer.

Klik hier om de flyer te bestellen.

Video VvAA

Klik hier om de animatievideo te bekijken.  Je kunt de animatie ook downloaden en bijvoorbeeld afspelen in je wachtruimte, zodat je patiënten kunnen zien welke zorgverzekering bij hen past. Of je plaatst de animatie op je eigen website.

[cd_button text=”Download digitale flyer” link=”https://www.nvgzp.nl/wp-content/uploads/2014/06/patientenflyer-zorgverzekeringen.pdf” size=”button-normal” precolor=”button-green” class=”centreer”][/cd_button]

 

[cd_button text=”Bekijk animatievideo” link=”https://www.vvaa.nl/zorgverzekering2016?utm_source=Beroepsorganisaties&utm_medium=Referral&utm_campaign=Zorgcampagne_2016&utm_term=Bekijk&pk_campaign=Referal-Zorgcampagne_2016#Video”” size=”button-normal” precolor=”button-green” class=”centreer”][/cd_button]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.