Op naar de 3000 – Word lid of werf een lid!

17-10-2016

Op 17 oktober start de ledenwerfactie van de NVGzP 2016. Voor nieuwe leden is er dit najaar het exclusieve aanbod om met een hoge korting abonnee te worden van het vernieuwde tijdschrift GZ-Psychologie. Nieuwe en huidige leden die nog geen abonnee zijn van GZ-Psychologie, krijgen het eerste jaar 50% korting; Je betaalt dus geen € 98,- maar € 49,- voor 6 nummers per jaar! Ook krijgen nieuwe leden en leden die een nieuw lid werven, de Psychoposter als geschenk.

GZ-Psychologie is het vakblad voor gezondheidszorgpsychologie, psychotherapie en psychiatrie. Met dit geheel vernieuwde tijdschrift willen we een brugfunctie vervullen tussen academische kennis en de klinische praktijk. Namens de NVGzP zit Rik Knipschild in de redactie van GZ-Psychologie.

Wil je lid worden van de NVGzP en tevens een abonnement nemen op GZ-Psychologie? klik dan hier. Op de laatste pagina van het aanmeldformulier kan je aangeven of je NVGzP-lid wordt met of zonder dit voordelige abonnement op GZ-Psychologie.

Ben je al lid van de NVGzP en je wilt abonnee worden van de vernieuwde GZ-Psychologie met 50% korting voor het eerste jaar:

  1. Klik hier
  2. Klik op de oranje button ‘in winkelwagen‘
  3. Vul de code ‘gzpsychologie2016‘ in (Let op! Gebruik alleen kleine letters)
  4. Rond je bestelling af

Eerst eens het vakblad bekijken?

Dat kan. Op www.bsl.nl/nvgzpactie kun je  alvast kennismaken met een aantal artikelen uit het nieuwste nummer.

Tevreden over de NVGzP? Zeg het voort!

Hoe meer leden, hoe meer de NVGzP voor jou kan doen; meer invloed, betere behartiging van jouw belangen, betere dienstverlening. Help ons daarom nog groter te worden.

Het afgelopen jaar kon de NVGzP 600 nieuwe leden begroeten. Meer dan de helft daarvan werd lid op voorspraak van een collega. Onze ambitie voor eind 2016: 3.000 leden.

Wat kun je doen?

  • Breng de NVGzP onder de aandacht van collega’s, door de digitale editie van GZ-Psychologie te verspreiden. Op je werk, of in je intervisie- of cursusgroep. Deze digitale editie van GZ-Psychologie ontvang je deze week per email.
  • Stimuleer een collega om zich aan te melden als lid. Als hij of zij bij aanmelding jouw naam vermeldt, ontvang je binnen twee weken jouw gratis exemplaar van de Psychoposter.

Bewijs je collega’s een dienst….

Het lidmaatschap van de NVGzP loont. Je bewijst dus niet alleen ons, maar ook je collega een dienst. Wie lid wordt, geeft niet alleen de gz-psychologie MÉÉR stem. Hij/zij profiteert ook: van informatie, van advies en ondersteuning, en van onze vele ledenvoordelen.

Klik hier voor een overzicht van alle voordelen van het lidmaatschap.

 

 

[cd_text]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.