Ook in 2022 collectiviteitskorting op jouw VvAA zorgverzekering

01-12-2021

Als zorgverlener wil je zelf natuurlijk ook gezond blijven. Maar als jij of je gezinsleden toch zorg nodig hebben, is het belangrijk dat je de zorg kunt kiezen die je wilt. Met de VvAA zorgverzekering kun je daarop rekenen, ook in 2022. Als lid van de NVGzP krijg je bovendien 5% collectiviteitskorting op de VvAA basiszorgverzekering. Daarnaast krijgt u 12% collectiviteitskorting op de aanvullende VvAA zorgverzekeringen in 2022. En goed nieuws: de premie van de VvAA zorgverzekering blijft in 2022 gelijk!

Als beroepsoverstijgend collectief van en voor ruim 125.000 zorgverleners biedt VvAA een zorgverzekering die aansluit bij de wensen van zorgverleners zelf. Je bent tenslotte niet altijd (para)medicus, maar soms ook patiënt.

Voordelen voor jou
De VvAA zorgverzekering biedt uitstekende dienstverlening (door klanten gewaardeerd met een 8,3) en interessante voordelen. Zo krijg je zeer ruime vergoedingen in de aanvullende verzekeringen. Ook kun je een beroep doen op de Zorgconsulent voor persoonlijke hulp en advies, zoals informatie over behandelingen, wachtlijstbemiddeling en preventieadvies. Verder maakt de handige app het declareren van zorgkosten heel eenvoudig.

En ook in 2022 geldt de compensatie van het eigen risico van je VvAA zorgverzekering Basis als je zelf wordt getroffen door COVID-19 en hiervoor (een deel van) je eigen risico moet aanspreken. Deze kosten kun je bij VvAA indienen en krijg je vergoed.