Ook in 2020 collectiviteitskorting op uw VvAA zorgverzekering

09-12-2019

Ook in 2020 kun je weer kiezen voor de VvAA zorgverzekering. De overheid heeft besloten dat collectiviteitskortingen op de basiszorgverzekering afgeschaft moeten worden. Maar in 2020 krijg je als NVGzP-lid nog 5% collectiviteitskorting op de VvAA basiszorgverzekering. Je behoudt 12% collectiviteitskorting op de aanvullende VvAA zorgverzekeringen in 2020.

Als collectief van en voor zorgverleners biedt VvAA een solide zorgverzekering, met volledig vrije keuze van zorgverlener en zorginstelling (zuivere restitutiepolis). Vanaf 2020 is er bovendien Ontzorgplus. Deze nieuwe, aanvullende verzekering biedt praktische hulp als je uitvalt door een ongeval of ernstige ziekte.

Ontzorgplus: geen vergoeding maar praktische hulp
Ontzorgplus biedt geen geldbedrag om zelf praktische hulp in te schakelen. Je krijgt hulp in natura. Want als je er zorgwekkend aan toe bent, heb je geen tijd en energie voor regelwerk. Je hoeft alleen maar de Zorgconsulent te bellen. Samen bespreek je welke praktische hulp nodig is op dat moment. Bijvoorbeeld kinderopvang of mantelzorg. Of aanpassingen aan je auto of huis bij blijvende invaliditeit. De Zorgconsulent schakelt voor jou professionals in en zorgt dat alles geregeld wordt (binnen de vastgestelde maxima). Dat is een hele zorg minder. Lees er alles over op vvaa.nl/zorg.

Gebitsschade na ongeval? Ontzorgplus!
Heb je tandheelkundige zorg na een ongeval nodig? Ontzorgplus biedt dekking tot € 10.000. Kijk voor meer informatie op vvaa.nl/ontzorgplus.