NVGzP zoekt Beleidsondersteuner met organisatietalent

03-05-2016

Steun en toeverlaat voor de NVGzP gezocht (0,8 fte)

Beleidsondersteuner NVGzP

 

De vacature ontstaat per direct en het streven is deze zo spoedig mogelijk in te vullen.

De NVGzP is een jonge en ambitieuze vereniging van en voor gezondheidszorgpsychologen, klinisch psychologen en klinisch neuropsychologen. De vereniging is opgericht in september 2012 en telt inmiddels bijna 2.600 leden. Een snelgroeiende vereniging die nog zeker door zal groeien.
De belangrijkste reden voor de oprichting van de NVGzP was de behoefte aan een betere belangenbehartiging van de gezondheidszorgpsychologie en haar specialismen: onder de leden zijn talrijke prominenten in het vak, zoals vrijwel alle hoofdopleiders, maar ook veel jonge gz-psychologen en psychologen en pedagogen die in opleiding zijn tot gz-psycholoog, klinisch psycholoog of klinisch neuropsycholoog.
Uitgebreide informatie over de NVGzP is te vinden via www.nvgzp.nl.

De functie

  • Opstellen van notities voor bestuurs- en afdelingsvergaderingen;
  • Opstellen van (digitale) brieven aan leden, collega-verenigingen en externe organisaties;
  • Plannen, voorbereiden en notuleren van de vergaderingen van het bestuur, afdelingen en commissies;
  • Het telefonisch of schriftelijk beantwoorden van vragen van leden;
  • Allerhande activiteiten in het kader van ledenadministratie en -werving;
  • Ondersteunen bij het organiseren van evenementen als congressen en werkconferenties;
  • Ondersteuning bij de totstandkoming van nieuwsbrieven;
  • Het actueel houden van de website;
  • Beheer van het (digitale) archief;
  • Secretariële ondersteuning van de directeur.

Wat wij zoeken

Gezien de diversiteit van de werkzaamheden en de zelfstandige en vaak solistische functie gaat onze voorkeur uit naar kandidaten met een afgeronde MBO-opleiding secretarieel met minimaal 2 jaar ervaring en affiniteit met het werken binnen een vereniging. Verder vinden we belangrijk dat kandidaten beschikken over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden, uitstekende vaardigheden met Office-programma’s, een sterk organiserend vermogen en prettige contactuele eigenschappen. Competenties die we zoeken zijn: flexibiliteit, initiatiefrijk, zelfstandigheid, communicatief vaardig, dienstverlenend, gestructureerd en zorgvuldig.

Salaris

De functie is voor 28 uur per week met mogelijke uitbreiding in de toekomst. Inschaling is in functiegroep 45 van de Cao-GGZ.

Sollicitatieprocedure

Je sollicitatiebrief met CV kan je uitsluitend per email voor 21 mei 2016, richten aan gsloot@nvgzp.nl – G. Sloot-Raaijen, directeur NVGzP. Vragen naar aanleiding van deze vacature kunnen eveneens naar dit e-mailadres worden gestuurd. Je wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld.

 

[cd_text]

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.