NVGzP boekenclub

08-01-2019


De NVGzP boekenclub bestaat uit een selectie vakliteratuur die door leden van de NVGzP met een speciale korting kan worden aangeschaft. Elke drie maanden worden nieuwe boeken aangeboden.

Nu in de boekenclub:

E-health
Handboek voor zorg- en hulpverleners.
Zorgverleners erkennen het belang en de mogelijkheden van online begeleiden en behandelen (e-health, blended care). Toch bestaat er nog aarzeling er daadwerkelijk actief mee aan de slag te gaan omdat concrete handvatten vaak ontbreken. Dit handboek richt zich specifiek op hulp- en zorgverleners die naast reguliere dienstverlening ook online ondersteuning (willen) aanbieden aan cliënten en patiënten. In E-health worden de facetten van online behandelen beschreven met voorbeelden van e-health-toepassingen en ervaringen van zowel cliënten als zorgprofessionals.

E-book: € 16,95
NVGzP-ledenprijs: € 14,25

 

 

Compassion Focused Therapy
De toepassing binnen CGT.
Zelfkritiek en emoties als schaamte en schuld spelen een belangrijke rol bij verschillende veelvoorkomende psychische stoornissen. Om ruimte te creëren en in actie te komen om voor onszelf en anderen te zorgen, is het nodig om een compassievolle en liefdevolle houding naar onszelf te ontwikkelen. CFT biedt verfrissende handvaten om met schaamte, schuld en zelfkritiek om te gaan.

Paperback: € 26,20
NVGzP-ledenprijs: € 21,00

 

 

Tijdschrift Gedragstherapie
Tijdschrift voor Gedragstherapie en cognitieve therapie publiceert wetenschappelijk onderzoek (inclusief psychometrisch onderzoek), theoretische artikelen, literatuuroverzichten, casestudies en boekbesprekingen op het brede gebied van de (cognitieve) gedragstherapie. De bijdragen dienen altijd een verrijking te zijn voor de praktijk.

Jaarabonnement: € 73,50
NVGzP-ledenprijs: 55,00

 

Klik hier om direct naar de boekenclub te gaan.
De NVGzP boekenclub is gekoppeld aan de webshop van BoomPsychologie.