Grijp je kans! Opleidingsplaatsen klinisch psycholoog, klinisch neuropsycholoog en psychotherapeut beschikbaar (start 2023)

18-05-2022


Dit jaar zijn er na de eerste ronde aanvragen nog subsidieplaatsen beschikbaar voor de opleidingen tot klinisch psycholoog, klinisch neuropsycholoog en psychotherapeut. Ben je een erkende opleider die nog ruimte heeft in 2023 of ben je als GZ-psycholoog op zoek naar verdieping? Lees dan verder.

Opleiders
Heb je in 2023 ruimte voor een (extra) opleideling voor de KP-, KNP- of PT-opleiding? Geef dit dan zo snel mogelijk aan bij je opleidingsinstelling. Zij sturen deze aanvraag door aan TOP Opleidingsplaatsen. De tweede ronde van aanmeldingen sluit op 31 mei 2022.

GZ-psychologen
Ben je zelf geïnteresseerd in de in de opleiding tot klinisch psycholoog, klinisch neuropsycholoog of psychotherapeut? Of ken je iemand die deze opleiding wil doen? En werk je in een voor de opleiding erkende instelling? Neem dan contact op met je werkgever om de mogelijkheden te bespreken.

Als NVGzP vinden wij het belangrijk dat er voldoende specialisten opgeleid worden en het daarvoor beschikbare opleidingsbudget optimaal wordt benut.

Ben je benieuwd wat de opleiding of de werkzaamheden van een klinisch psycholoog of klinisch neuropsycholoog inhouden? Kijk dan eens naar één van onze vele video’s over het beroep van de psycholoog specialist.

Overwegingen om te starten met de KP-opleiding:

 

 

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress