Nieuws vanuit het Programma Adaptieve Psychologische Vervolgopleidingen (APV)

21-06-2021

 

Het Programma Adaptieve Psychologische Vervolgopleidingen (Programma APV) is een meerjarig programma van de Opleidingsraad van de FGzPt. De FGzPt is de federatie van de beroepsverenigingen NIP, NVGzP, NVP en NVO. Binnen de federatie werken zij samen op het gebied van opleiding, erkenning, registratie en toezicht voor de beroepen gz-psycholoog en psychotherapeut.

Nieuwe website
Het Programma APV heeft een nieuwe website. Dezelfde inhoud, maar dan met een nieuw jasje en een duidelijke structuur. Experts uit het veld reflecteren op de ontwikkelingen in het veld en het programma.

Ook vind je verslagen en updates uit de project- en werkgroepen terug en zie je wie er allemaal betrokken zijn bij het programma. We zijn benieuwd wat je ervan vindt. Neem een kijkje op www.progapv.nl

Interview Elsbeth de Ruijter: Meer duidelijkheid over kansen BIG-registratie door programma APV“We vinden het logisch dat alle cliënten in onze regio de beste kwaliteit van zorg krijgen. Daarvoor is het noodzakelijk dat we beschikking hebben over goed opgeleide professionals.” Elsbeth de Ruijter is sinds januari 2020 lid van de Raad van Bestuur van GGZ Noord-Holland-Noord. Ze heeft ruime ervaring in bestuurlijke functies in de Geestelijke Gezondheidszorg en praktijkervaring als psychiater. Hoe kijkt zij aan tegen het Programma APV?

Lees hier het interview met Elsbeth de Ruijter.