Nieuwe ledenaanbieding: Congres "Geestkracht in de GGZ", 11 juni 2015

14-04-2015

Praktisch, vernieuwend, actueel en wetenschappelijk. Dat is waar het nieuwe Radboud Centrum Sociale Wetenschappen voor staat. Dat wordt op donderdag 11 juni gepresenteerd tijdens een feestelijk openingscongres ‘Geestkracht in de GGZ’ vanaf 13.00 uur in Nijmegen. NVGzP-leden ontvangen € 50 korting op de toegangsprijs voor het congres. 

Het thema vat denkkracht, veerkracht en geestdrift op een positieve manier samen. De deelnemers krijgen deze middag kennis en inzicht om in deze turbulente tijden in de GGZ hun cliënten of organisatie te helpen zich optimaal aan te passen aan de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen van het leven.

Actuele thema’s in 3 subsessies:

1. (de nieuwe definitie van) Positieve Gezondheid en de invloed van voeding en bewegen op psychologisch welbevinden;
2. ICT & Digitalisering en de laatste ontwikkelingen rond het gebruik van social robots, blended eHealth en het gebruik van games als therapeutische spelvorm;
3. Strategische Actualiteiten rondom het hoofdbehandelaarschap, de toekomst van de geestelijke ouderenzorg en de eerste ervaringen met de wijzigingen in de jeugdzorg.

Het grote wetenschapsdebat

Na de pauze, waarin we u trakteren op thee en taart, vindt het grote wetenschapsdebat plaats onder leiding van Piet-Hein Peeters. Drie toponderzoekers in drie aan de GGZ verwante wetenschapsgebieden nemen het tegen elkaar op in de strijd om de relevantie van hun onderzoek voor het beroepsveld aan te tonen.

Informatief, inspirerend en uitdagend!

De middag wordt afgesloten met een feestelijke borrel, heerlijke hapjes en live muziek.

Klik hier voor meer informatie en aanmelding

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.