Nieuwe directeur NVGzP: Willeke Brinkman

29-11-2016

Mijn naam is Willeke Brinkman en sinds 1 november ben ik de nieuwe directeur van jullie vereniging, onze NVGzP. Ik ben erg blij hier deel van uit te mogen maken en hoop jullie in de toekomst ook daadwerkelijk te ontmoeten.

Iets over mijn achtergrond. Na een studie psychologie aan de RUG in Groningen, waar ik de afstudeerrichting klinische psychologie heb gedaan, nog vóór de wet BIG er was, ben ik na enkele jaren in het (mee)behandelvak te hebben gezeten, in het management terechtgekomen. Bij een RIBW, in de techniek, in een topklinisch ziekenhuis en laatstelijk als programmamanager in de eerste lijnszorg. Zoals jullie weten, is er genoeg te doen in onze samenleving met afbouw van bedden, verwarde mensen in de samenleving en in de ontwikkeling van de Goede GGZ.

Waar ik heel gelukkig mee ben bij de NVGzP, is dat wij in een groeisituatie zitten. De NVGzP groeit als één van de weinige verenigingen in Nederland hard en aan mij de schone taak dit te koesteren en met de juiste ingrediënten verder te laten groeien.
Waar denk ik dan aan?

  • Meer leden nog beter bedienen.
  • Heel goede informatie op onze website beschikbaar stellen zodat jullie en onze kennis gedeeld en vermeerderd kan worden.
  • De service aan jullie nog meer verbeteren door goed te luisteren naar wat jullie willen en nodig hebben.
  • De NVGzP versterken door de commissies, afdelingen en werkgroepen te ondersteunen zodat deze zich verder kunnen ontwikkelen. De (nieuwe) website kan hierbij helpen.
  • De vereniging in Nederland op de kaart zetten. Ook hier kunnen we zeker nog in groeien.

Daar draag ik graag aan bij!

Heb je suggesties of aanbevelingen? Laat het me dan weten via wbrinkman@nvgzp.nl

[cd_text]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.