Nieuw! Vraag van de week

28-10-2020

De NVGzP en RINO Zuid lanceren een nieuw concept op het gebied van kennisdeling en wetenschap: de Vraag van de Week. Wekelijks publiceren wij een vraag en wetenschappelijk artikel over het werkgebied van de psychotherapeut, gezondheidszorgpsycholoog, klinisch (neuro)psycholoog en de orthopedagoog generalist. De vragen zijn gericht op wetenschappelijke kennis en opgesteld door experts uit het werkveld.

Vraag 1 – 29 oktober 2020 door Prof. dr. A. Scholing: Sommige therapeuten ‘behalen’ betere therapieresultaten dan andere. Wat zijn de beste voorspellers van therapeutische effectiviteit?
Klik hier om de eerste vraag te beantwoorden.  Let op! Na het beantwoorden van de vraag klik je op ‘nauwkeurigheid bekijken’ om te zien wat het goede antwoord is en de literatuuronderbouwing.

10% korting nascholingsaanbod RINO Zuid
Als je vóór 1 januari 2021 vijf of meer vragen beantwoordt, ontvang je 10% korting op het nascholingsaanbod van RINO Zuid. De actie sluit 31 december 2020. De RINO Zuid behoudt zich het recht voor om bepaalde modules voor korting uit te sluiten.

Uitnodiging Webinar Wetenschap en de praktijk – 11 november 2020
Goede zorgverlening vereist een constante bereidheid jezelf te bevragen en te verbeteren en blijvend bereid zijn om te leren. Hoe houd je de ontwikkelingen bij? Als expert in je vak onderscheid je je door je wetenschappelijke bagage. Maar hoe houd je deze up to date? Daarom organiseren wij op woensdag 11 november (van 19.00 tot 20.30 uur) het webinar ‘Wetenschap en de praktijk’.

Meld je nu aan voor het webinar! Accreditatie wordt aangevraagd.