Nieuw online systeem voor (her)registratie specialisten live FGzPt

11-02-2018

Sinds 18 december 2017 werkt de registratiecommissie (CRT) van de FGzPt met een nieuw digitaal systeem voor de registratie van nieuwe specialisten en de herregistratie van specialisten die al ingeschreven zijn.

Het nieuwe systeem draait op PE-online van Xaurum BV. Ben je nieuw afgestudeerd klinisch psycholoog of  klinisch neuropsycholoog, dan hoef je niet meer per post om registratie te verzoeken. Je kunt je bewijs van afronding van de opleiding direct uploaden en vervolgens digitaal om inschrijving verzoeken. Het bewijs van inschrijving wordt nog wel per post verspreid.

Voor de al ingeschreven specialisten is het oude systeem niet meer beschikbaar. Via het nieuwe systeem moet je om herregistratie verzoeken. Alle werkervaring en deskundigheidsbevordering kun je direct uploaden in je eigen dossier en inzien. Het hele proces van herregistratie verloopt dus sinds 18 december 2017 digitaal; het opsturen van papier is niet meer nodig.

Voor vragen kan contact worden opgenomen met Hil Bakker, medewerkster registraties: registraties@fgzpt.nl of bellen via het spreekuur; zie hiervoor de website van de FGzPt.