Nieuw: NVGzP Vacaturebank

09-06-2015

Deze week is de NVGzP Vacaturebank gelanceerd. Hiermee biedt de NVGzP een nieuwe service aan haar leden die zich oriënteren op een nieuwe baan. Attendeer je werkgever, en help zo de Vacaturebank verder te ontwikkelen.

De NVGzP Vacaturebank is alleen bestemd voor vacatures voor BIG-geregistreerde psychologen: gz-psychologen, klinisch psychologen en klinisch neuropsychologen. Tegen een aantrekkelijk tarief kunnen werkgevers hun vacatures onder de aandacht brengen van onze leden en andere bezoekers van onze site. Vrijgevestigde NVGzP-leden krijgen 50% korting bij plaatsing van een vacature.

Tot op heden konden vacatures alleen worden geplaatst op de homepage en in de Nieuwsbrief. De nieuwe Vacaturebank biedt meer mogelijkheden, onder andere door toevoeging van een korte omschrijving. Net als eerder linkt de Vacaturebank rechtstreeks naar de integrale tekst van de vacature op de website van de werkgever of een apart bestand.

De komende weken wordt de NVGzP Vacaturebank onder de aandacht gebracht van werkgevers. Help ons de Vacaturebank verder te ontwikkelen, door haar onder de aandacht te brengen van je werkgever of andere geïnteresseerden. Klik hier voor alle informatie over de vacaturebank.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.