Nieuw! Mini-docu (reeks) over arbeidsvoorwaarden, wetenschap en positionering

20-10-2021

De NVGzP staat vol overgave op voor haar beroepsgroep en doet er alles aan om de (toekomstige) psychologen in de zorg de juiste support te bieden. Of het nu gaat om het verbreden of verdiepen van de vakkennis, het versterken van de positie of het toegankelijker maken van het beroep.

Samen sterk!
Als specialistische beroepsvereniging van en voor BIG-geregistreerde psychologen maken we ons samen sterk om het vak goed neer te zetten! Om dit kracht bij te zetten is een driedelige mini-docu gemaakt waarin wij leden aan het woord laten over drie belangrijke onderwerpen:

  • Arbeidsvoorwaarden
  • Wetenschap
  • Positionering

In deze eerste aflevering praten Esther van den Berg (klinisch neuropsycholoog) en Annette van Schagen (klinisch psycholoog) over het belang van wetenschap in de dagelijkse praktijk.

Ik zie dat psychologische zorg en het doen van wetenschappelijk onderzoek onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn’! aldus Esther.

Bekijk hier de tweede aflevering van de mini-docu ‘Positionering van de klinisch psycholoog’. In deze aflevering praten Lieke Christenhusz (klinisch psycholoog/onderzoeker) en Tonnie Prinsen (klinisch psycholoog/P-opleider) over het belang van de positionering van de psychologisch specialist.