Nieuw ledenvoordeel: € 50 korting op Congres Psychotherapie 2026

31-03-2016

Op donderdag 6 oktober as. vindt het Congres ‘Psychotherapie 2026’ plaats. NVGzP-leden krijgen € 50 korting op de reguliere toegangsprijs voor het congres (€ 195 in plaats van € 245). 

Het congres “Psychotherapie 2026” wil de aandacht vestigen op een nieuwe visie op de toekomst van de psychotherapie, zoals hij er in 2026 uit zou kunnen zien. We laten het categorische denken los en gaan op zoek gaan naar universele, onderliggende factoren. We gaan met u, middels keynotes en ervaringsgerichte workshops, de kritische dialoog aan over hedendaagse wetenschappelijke en maatschappelijke ontwikkelingen. Het programma is opgebouwd uit vier keynotes en twee parallelle workshop-rondes.

De keynote-lezingen worden verzorgd door Anton Hafkenscheid, Erwin van Meekeren, Rutger Goekoop, Dennis Tirch en Ernst Bohlmeijer.
Onderwerpen van de workshops zijn onder andere het gebruik van de therapeutische relatie, E-health, het lichaam in de psychotherapie en de toepassing van apps en seks als common factor in psychopathologie en behandeling.

Klik hier voor meer informatie over het programma en inschrijving.

[cd_text]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.