Nieuw bij NVGzP: Vakliteratuur met korting

16-05-2013

NVGzP en BoomPsychologie hebben samen de NVGzP Vakbibliotheek gelanceerd. Hier bestellen NVGzP-leden vakliteratuur met flinke korting bestellen. Bij voorbeeld het Handboek protocollaire behandelingen voor volwassenenvan Keijsers, Van Minnen en Hoogduin, met bijna € 25 korting.

Andere titels zijn het Handboek voor gz-psychologen, het Handboek kortdurende psychologische interventies in de eerste lijn(Rijnders en Heene), de klassieker Directieve Therapie van Van der Velden, Hoogduin en Lange, en het E-Book Een Spiegel voor narcisten van Martin Appelo.

De NVGzP Vakbibliotheek bestaat uit een selectie vakliteratuur die door leden van de NVGzP met een speciale korting kan worden aangeschaft. Elke twee tot drie maanden zullen nieuwe boeken worden aangeboden. Dit kunnen titels zijn van verschillende uitgeverijen.

De korting op boeken in de NVGzP Vakbibliotheek is alleen voor leden. Een reden te meer dus om lid te worden of te blijven!

Webwinkel

De NVGzP-Vakbibliotheek is gekoppeld aan de webshop van BoomPsychologie. Hier vindt u, overzichtelijk gerangschikt, alle actuele titels op het gebied van de psychologie. En via de zoekfunctie heeft u bovendien toegang tot titels op allerlei andere gebieden, zoals literatuur, non fictie, kinderboeken en kookboeken.

Aanbiedingen in de NVGzP Vakbibliotheek vindt u tevens in de NVGzP Webshop.

naar de NVGzP-Vakbibliotheek

naar de NVGzP Webshop (Link aanpassen)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.